Thursday, February 10, 2011

~ Dedicated 2 intanurulfateha & HS !!

Ceeewah! tajuk cter mcm ape ntah kan? hahahha...
Actually.. aku jeles gak baca kat entry kwn aku intanurulfateha & HS tu..

Yela.. dari cter diaorg mcm gempak jek Gathering Blogger Melaka pada hari Sabtu ni..
Tp yg sedihnya aku xdpat join la plak sebab dah tersalah tarikh..huhuhu!
dis week aku ada urusan yg lagi penting..Harap maaf ye teman3 sekalian..
Tp xpe aku harap sangat korang sume have fun without me..hahahahaha (poyozz!!)

Semoga gath pada sabtu ini dapat berjalan lancar seperti mana yg direncanakan..
Dan aku nak dedicated ucapan ni kat 2 org mmber aku yg kat atas tu..
' gud luck my friendz...Walaupun aku bukan suka sgt kat korang berdua ni..hahahaha! (kidding..)'
harap korang berdua dapat la handle even dgn baik & jgn kasi members lain rasa boring k..






P/s : Aku xkira aku nak gak survenior... =p


3 comments:

Heidi Shafiq said...

peh.. aku n intan dah gigil gile babeng ni nk tunggu hari sabtu.. tu la.. kene la pandai wat org x boring..

A.s.t.i.n.a said...

budak ini sudah lama tidur... sihat takk?

budak kampong said...

capix: xpe3..aku tau korang boleh punya..now yg dah kompem bp ramai?
hahaha..bdk3 umah kau xjoin ke?

A.s.t.i.n.a: sihat3 jek...hahahaa! tula pasal tdor jek..sampai lupa nak bgn mcm mane? astina sihat?