Sunday, January 23, 2011

~ Asimo berAksi ~

Last week..
waktu klas Robotik.. Lect aku ni bg la tgk robot asimo dr jepun..
Nak tau ape yg terjadi pd robot ni bla dah jatuh ke tgn gue??
Ayyuhh.. kita sama3 saksikan.. Jeng3!!



Firstly...


~ Stretching dulu bai..




~ Kumpul aura dari dlm.. From urat kentut until la umbun3 rambut..




~ Hambek kau... Fire in da Holeee...




~ Hambek kau... Lagi skali.. Fire in da Holeee... (dari side tepi!)




Ok dah habihh.... Semua dah kena fire.. dah boleh habih klas awl..
Ngeh3.. Arigato Haik!!






P/s: Agak3 dah bored jek dlm klas srh la robot asimo anda beraksi yee!!
Ape??xde robot asimo?? xpe3..sila follow blog ini dan anda akan diberikan percuma terus ke rumah anda.. Hahahaha.. (Tipu!!!)

8 comments:

cute gurl said...

dah xde kje ke kat kelas tu?abg robot ni...ish3..

bukudiarysofea said...

dah follow.
sile bagi robot.

budak kampong said...

cute: ala tu namanyer mempraktikkan ape yg diajar..hahaha!!

bukudiarysofea: Anda terkena panggilan hangit..huhu!!

Heidi Shafiq said...

ko x bg perhatian dlm kls ke setan???

budak kampong said...

~ Aku try dgr tp still xblh doh.. dengkuran kau lg kuat dr voice Dr Fahmi.. Siut lu.. nak salahkan aku lak!!

✿ CikCimi said...

nk robot.
oke mmg xdpt.
=.="

budak kampong said...

~ Bunga raya..bunga raya..
prebet sapu Myvi hitam sedia menanti anda ke mana jua...hahahahaiii!!!

AyinAyob said...

follow kamu. lawat lawat blog saye ye. kalau mahu follow lah balik. :)

http://aynayobpunyebelog.blogspot.com