Monday, January 24, 2011

~ HeartBeat & Hasilnya Memberangsangkan - Jom Register ~

HeartBeat
Kengkawan dah register HeartBeat ke belum?
nak tau tak benda apa ni?
HEARTBEAT adalah satu sistem yang lebih kurang macam NUFFNANG juga..
Boleh dapat duit jugak kalau orang klik2 atau register melalui blog kita.
Sekali klik dapatlah RM 0.04....
hehe nampak jer sikit..tapi kalau ramai2 klik banyak tau hasilnya.
kalau belum Jom register, sebab FREE je then berbaloi2 pulak tu
KLIK IKLAN HEARTBEAT Kat blog saya ni..




Lepas tu klik kat gambar Heartbeat nie.


Create acct lepas tu klik join HB! Affiliate nie


Klik online application


Klik kat my HB!affiliate selepas dah successfull create acct


Pastu klik get a code..boleh lah letak kat korang punya blog..sama macam nuffnang..


Credits to.. mama house wife..
kawan2 pe tunggu lagi...

Kalau sesiapa yang singgah2 kat blog budak kampong tengah ni, then klik2 kat HEARTBEAT blog ni, nanti bagitau..nanti saya akan return klik2 pula..


Peringatan:

Dengan mendaftar HEARTBEAT ni, ia langsung tidak akan menjejaskan status GLITERRI dalan akaun NUFFNANG anda.. Saya dah registered!! Anda bila lagi??

14 comments:

mr.k_boy said...

dah click heartBeat kamu...heheh tapi aku tak buat lagi...ok, nt aku join...tq for the info...^^

mr.k_boy said...

Aku dah buat...hehehe leh try click aku nye...hik3^^

budak kampong said...

~ Ok Thank'z!!

budak kampong said...
This comment has been removed by the author.
liyanadiabu said...

dtg klik HB..meh klik blog mama lak

♥ eyka elisha ♥ said...

da guna nuff la..
xleh nk boh adv laen..
nnti nuff trik blk earning yg de.huhu~ ^^
btw,thnx for the info =P

budak kampong said...

mama: tahnk'z..tp gerenti ke x kacau nuffnang?

eyka: tu la...xpe3..tgh tggu pengesahan..

bighagenjo said...

Nuff pon gue takdewwwww. huhu

budak kampong said...

~ laaa..nape xletak??
xpe..slow3..huhuhui!!

Heidi Shafiq said...

wuish.. aku baru tau..

budak kampong said...

~ amenda capik??

NOOR FATIN said...

tak buat lagi..wuwuwuw

mie said...

ye ke..
rasa malas je nak explore..
ehheeee

budak kampong said...

~ Ntah la abang... Saya pun malas dah nak explore..huhuhu! Thank'z sudi jenguk ye..